15:28 / 10.10.2024 Мир

Трамп відхилив запрошення Fox News на дебати з Гарріс наприкінці жовтня

Фото: Дональд Трамп і Камала Гарріс

Кандидат у президенти США Дональд Трамп знову відмовився брати участь у дебатах зі своєю опоненткою Камалою Гарріс. Другий раунд дискусій пропонували провести наприкінці жовтня, повідомляє Reuters.

Як зазначає агентство, Трамп оголосив про своє рішення всього за кілька годин після того, як телеканал Fox News запропонував провести другі дебати 24 або 27 жовтня. У заяві каналу наголошувалося, що ці дебати "дадуть кандидатам змогу висловити свої заключні аргументи".

– Реваншу не буде, тому немає про що говорити, – написав Трамп великими літерами на платформі Truth Social.

Нагадаємо, що перші дебати між Трампом і Гарріс відбулися 10 вересня на телеканалі ABC News. Тоді кандидатка від Демократичної партії поставила Трампа в оборонну позицію, піднявши питання щодо його політики, підтримки обмежень на аборти та юридичних проблем.

За результатами опитувань після перших дебатів, Трамп вважався переможеним. Навіть у його оточенні визнавали, що в найкращому випадку він виступив на рівні, а в найгіршому – програв.

Водночас, під час червневих дебатів Трампа з президентом Джо Байденом республіканець здобув перемогу, що призвело до того, що Байден зняв свою кандидатуру з перегонів, і його замінила віце-президент Камала Гарріс.

BAGNET нагадує, вибори президента США відбудуться 5 листопада, і основними кандидатами на посаду залишаються Камала Гарріс та Дональд Трамп.

Підготував: Сергій Дага