11:29 / 26.01.2019 Наука и техника

На міжнародній виставці споживчої електроніки показали нові пристрої Lenovo YOGA

На міжнародній виставці споживчої електроніки CES 2019 компанія Lenovo представила нові пристрої сімейства YOGA. Серед новинок – ноутбуки YOGA S940, YOGA C730 з екраном AMOLED і ПК YOGA A940, що отримали інноваційні інтелектуальні функції, а також мишка YOGA Mouse із вбудованою лазерною указкою.

Ультратонкий ноутбук YOGA S940 було розроблено з урахуванням потреб професіоналів, яким необхідний зручний та надійний інструмент для ділового спілкування. Для забезпечення чіткого голосового зв'язку за будь-яких умов YOGA S940 отримав інтелектуальну систему шумопригнічення  на основі технологій штучного інтелекту, здатного до самонавчання, що автоматично відфільтровує навколишній шум і приглушує фонові звуки під час відео дзвінків. Це забезпечує просте і комфортне спілкування практично за будь-яких умов: ані шум машин, ані гучні розмови по сусідству не завадять вашому співрозмовнику добре чути ваші слова, повідомляє vido.com.ua.

Ще одна цікава функція – інтелектуальний сенсор, який визначає присутність користувача перед ноутбуком і миттєво блокує екран, якщо власник хоч на хвилину відлучився. Це дозволяє надійніше захистити від сторонніх очей важливу та конфіденційну інформацію, особливо під час роботи в громадських місцях. Ще одна функція з інтелектуального пакету Lenovo Smart Assist, заснована на технології відстеження погляду Glance by Mirametrix, підвищує продуктивність при використанні ноутбука як додаткового екрана. Вона дозволяє переміщувати вікна застосунків з основного екрану на додатковий і назад просто переводячи погляд.

Додатковий рівень зручності та захисту інформації забезпечують функція безконтактної авторизації за допомогою вбудованої інфрачервоної камери – функція входить у пакет Lenovo Smart Assist – та Windows Hello, а також авторизація на основі розпізнавання голосу. Остання дозволяє використовувати голосові помічники Amazon Alexa або Microsoft Cortana в людних приміщеннях – система буде впізнавати голос свого власника серед інших голосів і виконувати тільки його команди. Вивчаючи шаблони поведінки користувача, YOGA S940 оптимізує розподіл ресурсів і з часом стає ще продуктивнішою та швидшою. Залежно від уподобань користувача система автоматично змінює налаштування енергозбереження, що дозволяє продовжити час автономної роботи ноутбука до 15 годин.

ТЭГИ: