14:20 / 29.05.2018 Наука и техника

Користувачі @UKR.NET знають, які пристрої мають доступ до Пошти

В Налаштуваннях безпеки найпопулярнішого українського поштового сервісу @UKR.NET з'явився розділ «Відкриті сесії». Він показує пристрої, у яких є доступ до поштової скриньки, а також дозволяє закрити непотрібний сеанс.

Це актуально, коли, наприклад, ви перевіряли пошту і залишили її відкритою на комп'ютері друзів або забули вийти з особистої скриньки на робочому комп'ютері. Вам не доведеться повертатися або просити друзів вийти з вашої поштової скриньки. Можна закрити такі сесії самостійно, натиснувши на хрестик навпроти відповідного сеансу у списку відкритих сесій і підтвердивши дію паролем.

«Щоб користувачі могли контролювати доступ пристроїв до своєї пошти, ми додали в Налаштування безпеки список відкритих сесій. Він дає можливість бачити пристрої і IP-адреси, з яких був виконаний вхід і використовується обліковий запис. Якщо користувач виявив непотрібну сесію, він може закрити її віддалено. З міркувань безпеки таку дію необхідно підтвердити правильним паролем», - коментують у компанії.