04:45 / 11.05.2018 Наука и техника

Android TV отримає прискорене налаштування з Android P

У платформи Android TV в наявності непоганий потенціал, проте в даний час вона залишається «гидким каченям» багато чому через слабку підтримку. Однак вихід Android P має змінити ситуацію.

Що відомо

Раніше компанія Google вже почала працювати з виробниками апаратного забезпечення Android TV, щоб полегшити розробку програмного забезпечення. А вихід дев’ятої версії ОС дозволить спростити процедуру налаштування.

Як повідомляється, після оновлення Android TV до Android P, девайс можна буде налаштувати зі смартфона або планшета. Також очікується, що спрощення торкнеться налаштування з iOS або через браузер. Зокрема, можна буде скопіювати налаштування Wi-Fi і облікового запису Google, а також відразу скласти список додатків, щоб не витрачати час на його установку.

Крім цього, буде підтримуватися автоматична авторизація. Ті сервіси, паролі для яких збережені на смартфонах, отримають автоматичну авторизацію і на Android TV. На відео вище можна дізнатися також і про інші нововведення Android TV.
Коли чекати

Очевидно, після релізу Android P, хоча поки невідомо, як швидко розробники додадуть нові можливості на клієнтські пристрої.