02:08 / 11.05.2018 Наука и техника

Google покаже смарт-годинник Pixel Watch

Відомий інсайдер Еван Бласс у своєму Twitter опублікував нові дані про майбутні смартфони сімейства Pixel 3 і навушниках Pixel Buds другого покоління від компанії Google.

Бласс повідомив, що за даними його джерела, добре обізнаного про внутрішнью «кухню» Google, пошуковий гігант працює над пристроєм Pixel Watch, який можна носити,передає tehnot.com. Зрозуміло, поки немає ніякої інформації про специфікації, терміни, дизайн і ціну. Однак, зі свого боку, припустимо, що компанія побудує новинку на базі новітнього чіпсета Qualcomm. Підставою для цього може бути договоренность між Google і Qualcomm про максимально швидкому розгортанні Android P на пристроях з процесорами Snapdragon 845, 660 і 636.

Ймовірно, таким чином компанія має намір створити «противагу» Apple Watch і іншим виробникам. Причому, схоже, новинка вийде в цьому році, а точніше навіть цієї осені.

Виробництво

Поки не повідомляється, хто буде виробляти новинку. Можливо, це буде HTC, а може хтось з інших OEM-вендорів. Як варіант, LG, у якої є досвід у таких питаннях.