17:34 / 21.06.2020 Наука и техника

Нова версія Windows 10 запрацює значно швидше

Власники комп’ютерів, планшетів, ноутбуків і інших електронних пристроїв можуть розраховувати на те, що вже в недалекому майбутньому відбудеться реліз такої операційної системи, як Windows 10 Lite, а принесе вона разом з собою цілу масу особливостей, якими їй виявиться під силу всіх приємно порадувати.

Користувачі можуть розраховувати на повністю новий перероблений інтерфейс, на розширені функціональні можливості, на підвищену стабільність і надійність, на абсолютно нову систему захисту від шкідливого програмного забезпечення, на підтримку процесорів на архітектурі ARM, а також на безліч інших важливих особливостей, якими дана платформа зможе приємно порадувати всіх тих користувачів, які намагаються за інших рівних завжди користуватися ПО від Microsoft.

У деяких завданнях, як повідомляється, оновлена ​​нова Windows 10 працює швидше, що дозволить всім користувачам при її використанні насолоджуватися неймовірно високою швидкодією і багатьма іншими перевагами, якими вона всіх порадує, повідомляє itechua.com.

При цьому, що вкрай важливо, нехай нова «вінда» і виявиться спрощеною версією доступною в даний час, позбувшись підтримки застарілих функцій і технологій, вона зможе забезпечувати повноцінну підтримку додатків UWP, PWA і Win32, тому будь-які існуючі зараз для десятої «вінди» програми і гри зможуть повноцінно коректно працювати на новій без будь-яких несподіваних незручностей. Обмеження можуть чекати тільки процесори на ARM, зустріти які зараз в ноутбуках і планшетах можна вкрай часто.

Всі програми, які не підтримують дану архітектуру на нативном рівні, будуть запускатися в Windows 10 Lite в режимі сумісності, а це, в свою чергу, може обернутися втратою приблизно 20% від загальної продуктивності при їх використанні.

Нова операційна система, яка стане оновленою версією доступною зараз, приємно порадує всіх користувачів ще і тим, що вона принесе з собою інтерфейс в стилі Fluent Design наступного покоління, і саме завдяки цьому платформа буде виглядати неймовірно привабливо і свіжо.

Залишилося тільки дочекатися релізу даної ОС, а трапиться такий вже в кінці цього року, коли всі бажаючі отримають можливість провести її установку. Більш точні терміни релізу компанія Microsoft повинна буде розкрити ближче до моменту випуску.

ТЭГИ: