14:50 / 17.10.2024 Спорт

IBF визначила дедлайн реваншу між Джошуа і Дюбуа

Ілюстративне фото: Ентоні Джошуа та Даніелем Дюбуа

Реванш між Даніелем Дюбуа та Ентоні Джошуа має відбутися до 22 квітня наступного року згідно з правилами Міжнародної боксерської федерації (IBF), повідомляє Sky Sports.

Дюбуа має дев'ять місяців для добровільного захисту свого титулу, що створює можливість для проведення реваншу з Джошуа. Однак цей бій повинен відбутися до 22 квітня.

Згідно з правилом 5.A.2 IBF у надважкій вазі, "всі добровільні захисти і будь-які інші бої чемпіона мають бути завершені не пізніше ніж за 60 днів до дати обов'язкового захисту титулу".

Після цієї дати Дюбуа має провести обов'язковий захист титулу, ймовірно, проти переможця відбіркового бою IBF між Мартіном Баколе та Агітом Кабайєлом.

Регламент передбачає, що чемпіон зобов'язаний проводити обов'язковий захист титулу кожні дев'ять місяців проти головного претендента.

Проте IBF також дозволяє Дюбуа провести об'єднавчий бій після зазначеного терміну.

Дюбуа раніше заявляв про своє бажання битися з переможцем реваншу між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі, який запланований на грудень у Саудівській Аравії.

BAGNET нагадує, 21 вересня Джошуа в Лондоні програв Дюбуа в поєдинку за титул чемпіона IBF у надважкій вазі. Джошуа тричі опинявся в нокдауні, а пізніше був нокаутований, що стало його четвертою поразкою в кар'єрі.

Підготував: Сергій Дага