19:56 / 13.04.2020 Общество

ЦВК запрошує громадськість до обговорення проєкту Порядку розгляду звернення виборця щодо зміни виборчої адреси на іншу, ніж адреса зареєстрованого місця проживання

12 березня Центральна виборча комісія на офіційному вебсайті оприлюднила підготовлений Службою розпорядника Державного реєстру виборців проєкт Порядку розгляду звернення виборця щодо зміни виборчої адреси на іншу, ніж адреса зареєстрованого місця проживання. Водночас Центральна виборча комісія звернулася до громадськості з пропозицією долучитися до підготовки Комісією зазначеного проєкту та надати свої пропозиції й зауваження до нього.

Від  громадських організацій, окремих громадян та членів Центральної виборчої комісії надійшло понад 50 пропозицій і зауважень до проєкту, які опрацьовано та узагальнено у формі порівняльної таблиці .

Наступним кроком Комісія планує обговорити ці зміни в режимі відеоконференції, проведення якої передбачається 16 квітня 2020 року о 15.00.

ЦВК запрошує всіх, хто подавав свої пропозиції, долучитися до їх обговорення!

Для цього необхідно повідомити про намір взяти участь в обговоренні листом на офіційну пошту ЦВК (post@cvk.gov.ua) не пізніше 14.00 16 квітня 2020 року. У відповідь Вам буде надіслане посилання для підключення до відеоконференції.