20:19 / 30.03.2019 Общество

Білецький пообіцяв не допустити фальсифікацій на виборах

Андрій Білецький став гостем програми Дмитра Гордона і розповів про своє ставлення до Петра Порошенка

Учора, 29 березня, український журналіст і телеведучий Дмитро Гордон провів інтерв’ю з лідером політичної партії «Національний Корпус», народним депутатом і екс-командиром добровольчого полку «Азов» Андрієм Білецьким. Головними темами бесіди, яка тривала майже дві з половиною години, були президентські вибори і поточна ситуація в Україні. Також Андрій Білецький дав оцінку політиці чинного президента і розповів, чому у Петра Порошенка немає шансів залишитися при владі на другий термін.

Про це повідомляє narodna-pravda.ua.

Повна версія інтерв’ю з Андрієм Білецьким розміщена на YouTube-каналі Дмитра Гордона.

Коментуючи майбутні президентські вибори, лідер політичної партії «Національний Корпус» зазначив, що є великі ризики фальсифікації результатів волевиявлення українців. Політик підкреслив, що спроби перекрутити підсумки голосування вже зараз фіксуються по всій країні. Зокрема, він згадав скандальні «сітки» для підкупу виборців, організовані штабами Блоку Петра Порошенка.

При цьому на запитання журналіста про ставлення «Національного Корпусу» і самого Андрія Білецького до політики і персони Петра Порошенка, той відповів, що категорично засуджує нинішнього президента і його політичні рішення. На думку народного депутата, перебуваючи на посаді президента, Порошенко дбав лише про те, щоб встановити в державі диктат і власну монополію. Лідер націоналістів заявив, що всі п’ять років режим Порошенка заохочував корупцію і залишав без справедливого покарання провладних злочинців, а тепер таким же незаконним чином намагається перемогти на виборах.

Андрій Білецький акцентував увагу на тому, що політика нинішнього президента зробила Україну слабкою, відстаючою і «такою, що зупинилася на місці», оскільки фактично знищила економіку і стала причиною демографічної кризи. На думку лідера «Національного Корпусу», якщо найближчим часом ситуацію не змінити, країна втратить свою незалежність у будь-якому випадку. При цьому він заявив, що за антиукраїнські політичні рішення, які довели державу до тотального занепаду, мусить відповісти не тільки особисто президент, а й ті чини, які нині знаходяться при владі.

На завершення інтерв’ю Андрій Білецький сказав, що єдиний шанс Петра Порошенка перемогти на цих виборах – це їх фальсифікувати, однак активісти «Національного Корпусу», які будуть присутні на виборчих дільницях 31 березня, не дозволять цього зробити. Отже, у нинішнього президента немає шансів залишитися при владі ще на один термін.

Зазначимо, що після інтерв’ю з Дмитром Гордоном представники «Національного Корпусу» повідомили, що на життя Андрія Білецького готувався замах шляхом підриву автобуса, яким він пересувається по роботі. На підставі цієї заяви СБУ вже почала перевірку.

Нагадаємо, що «В гостях у Дмитра Гордона» – це авторська програма Дмитра Гордона, яка з 2000 року транслюється на українському телебаченні, а з недавнього часу стала популярною і в YouTube. Формат програми передбачає відверті бесіди журналіста з видатними сучасниками. Гостями програми були Михайло Горбачов, Віктор Ющенко, Леонід Кравчук, Юлія Тимошенко, Арсен Аваков, Володимир Зеленський та інші.