13:00 / 01.05.2021 Общество

"В 13 років працював на будівництві", – мільйонер Олексій Владіміров поділився секретами збагачення

Йому 35 і він вже може дозволити собі майже все, про що мріяв у дитинстві. Ресторатор та бізнесмен Олексій Владіміров натомість каже, стати успішним та заможним може кожен. Сам він народився у звичайній родині, ані мільйонних статків, ані елітної спадщини у родини не було. Тому свій успіх Владіміров пов’язує в першу чергу з везінням. А щоб пощастило, працювати та вчитися довелося з раннього віку та в найрізноманітніших сферах. 

«Мою родину не можна було назвати заможною. Я завжди хотів собі дорогий телефон, айпад, тому вирішив заробляти сам. Пішов на будівництво – там заможний іноземець будував будинок для себе та коханої, оце були мої перші заробітки. Я копав фундамент,  допомагав демонтувати стару будівлю на ділянці», - згадує Владіміров.

На будівництві сподобалося, але вищу освіту Владіміров пішов все одно здобувати, навчався на юридичному. Паралельно пішов одразу дізнаватися всі секрети майбутньої професії – на посаді помічника президента юридичної компанії їздив в суди та виконував не складні доручення. Втім жага до діяльності, непосидючість та бажання заробити нікуди не поділися. І вже у вісімнадцять років Олексій Владіміров укладає свою першу в житті угоду за кордоном. Він поїхав до Китаю, там купив одяг, а продав вже в Україні.

«Я в Китаї не знав нікого, була лише подружка, вона працювала там моделлю, допомогла мені  як перекладач. І там я знайшов можливість купити світлодіодне обладнання – зовнішню ілюмінацію. Привіз все це до Києва, так ми освітили ТРЦ «Gulliver» та мережу «Фуршет». Саме у цій мережі супермаркетів Олексій Владіміров працював паралельно. «Навчання, власний проект, робота спочатку охоронцем, а потім керівником Департаменту експорту та імпорту в «Фуршеті» - так, все це можна робити одночасно. І я все це поєднував, був дуже молодий, встиг чимало грошей заробити, і на роботі ТД «Креатив», ця компанія займалася наповнювачами для котячих туалетів. І це були чималі заробітки. Пізніше ми відкрили власне виробництво», - розповідає бізнесмен.  Немалі статки підкопити дала змогу і робота в мережі «Фуршет», саме в цей період Владіміров активно займається постачанням продуктів, возить за кордон, привозить до України та вчиться всім тонкощам міжнародних поставок. «Насправді я впевнений, що коли є бажання та везіння, то можна досягти всього. Я встигав поєднувати роботу, навчання, відрядження та ще й втілювати власні проекти, завжди багато читав, намагався зрозуміти, як «виграти» це життя».  Планів на майбутнє у молодого мільйонера ще безліч. В мріях – багато проектів та сфер діяльності, які ще не пробував. Зараз він успішний ресторатор – зміг втілити мрію та відкрити власний ресторан грузинської кухні «Сапераві». Щоби разом з партнерами відремонтувати будівлю та зробити у Маріїнському парку справжній куточок Грузії, довелося вкласти сотні тисяч доларів, ремонт тривав  близько двох років. Але зараз – це місце гордості, гарних прибутків, та затишку для друзів, каже бізнесмен.