18:41 / 19.07.2024 Общество

Сергій Нагорняк, тренер ФК “Епіцентр”, працював на Кадирова та може бути пов'язаний з російською розвідкою

У 2008-2009 роках Нагорняк працював у Чечні в місті Грозному, де потоваришував із Рамзаном Кадировим, оскільки опікувався його особистою іграшкою - футбольним клубом Терек.

Екснардеп Ігор Мосійчук провів власне розслідування таємної сторони життя українського футболіста Сергія Нагорняка і прийшов до ще більш скандальних висновків, пише Parlament.ua. Зокрема, він переконаний, що Сергій Нагорняк, через зв'язки з вищими мав всі шанси бути завербованим ФСБ.

Нещодавно в ЗМІ пройшла ціла низка скандальних публікацій стосовно фігури тренер ФК “Епіцентр” Сергія Нагорняка. Який не тільки живе далеко за рівнем доходів, які показує публічно, а ще й приховав російський паспорт своєї дочки, та зятя - який працює в компанії, а також його батька полковника армії РФ.

І якщо інформація про зарплатню в 7400 гривень у футбольному клубі родини Герег, особливо нікого не шокувала, то покупка під час війни дружині новенького “Мерседесу” із салону за 2,5 мільйони гривень, багатьох засмутила.

Але не настільки, як інформація про те, що дочка Сергія Нагорняка - Ольга Нагорняк, та її чоловік Роман Мізгір придбали на окупованому Росією українському півострові Крим земельну ділянку у 2021 році. А 2 січня 2023 року ввели на ньому в експлуатацію будинок в 500 квадратних метрів. Що напряму вказує, що родина Нагорняк-Мізгір будувала його саме під час найбільш гарячої фази війни з російськими загарбниками.

Таким чином на публіку Сергій Нагорняк закликав народ підтримувати ВСУ, а сам купляв дорогі автівки і допомагав дочці побудувати хатинку на окупованій російськими загарбниками території України.

Поведінка зухвала для людини яка заявляє про свої патріотичні наміри, але не для агента російської розвідки. Про що свідчить факт знайдений Ігорем Мосійчуком, що Сергій Нагорняк покинув Україну 23.02.2022 року, за день до повномасштабного вторгнення!

Мосійчук впевнений, що його попередили, а коли все пішло не по плану Путіна, йому дали нове завдання і повернули в Україну.

Також Ігор Мосійчук вважає, що треба привернути увагу до ще однієї сторінки біографії Сергія Нагорняка, про яку він нікому не розповідає. В 2008-2009 роках той працював у Чечні в місті Грозному, де потоваришував із Рамзаном Кадировим, оскільки опікувався його особистою іграшкою - футбольним клубом Терек!

Про те, що Сергій Нагорняк вхожий до Кадирова, знають буквально всі в українському футболі, але про це ніде не згадується, навіть у біографії.

Що знову таки додає впевненості, що Сергій Нагорняк був завербований ворожою розвідкою і весь цей час обслуговує інтереси ФСБ.