09:13 / 28.07.2023 Общество

Скляні козирки та навіси: сучасні конструкції від Metkov

Використання скляних дашків дозволяє зробити вхідну групу безпечною та комфортною для людей. Ці сучасні конструкції прикрашають ганок, роблять його дизайн завершеним, цілісним. Але основна їхня задача – функціональна. Вибирайте якісні навіси, які витримують будь-які навантаження. 

Компанія Metkov виготовляє скляні дашки і навіси за сучасними технологіями і дизайн-проектами. Такі козирки – це не просто прикраса будівлі. Вони якісно захищають ганок від снігу, дощу, вітру, падаючих зверху предметів та інших неприємностей. Під таким навісом можна сховатися у негоду, він захистить від палкого сонця, зливи та інших неприємностей.

Виготовляючи навіси Metkov намагається дотримуватися найсучасніших трендів, завдяки чому готові конструкції виглядають стильно і модно. Саме такі споруди хочуть бачити на своїх об’єктах замовники. Будь-який дашок – це ретельно продумана конструкція з відмінними експлуатаційними властивостями. Залишилося обрати, який з козирків кращий для того чи іншого випадку.

Серед варіантів дашків найбільш популярними можна назвати наступні різновиди:

  • скляні дашки на вантах – прості і привабливі конструкції, для фіксації яких використовуються тонкі троси (один кінець тросу кріпиться до скла, інший - до фасаду);
  • конструкції на кронштейнах – можуть мати досить великі розміри, відрізняються великою міцністю і надійністю.

Козирки на вантах частіше за все розміщують над невеликими вхідними групами. Якщо навіс має великі розміри для його надійного кріплення краще використовувати опори чи кронштейни. 

Для виготовлення сучасних навісів компанія Metkov використовує триплекс і загартоване скло, які доповнює елементами з нержавіючої сталі. Така комбінація матеріалів дозволяє отримати міцні та стійкі до зносу конструкції. Виглядають вони максимально привабливо – добре пропускають сонячне світло, відбивають його промені, створюють ефект легкості і повітряності. При цьому це дуже надійні конструкції – вони не пропускають вологу, витримують снігові наноси, тримаються під впливом сильного вітру. Якщо зверху впаде гілка з дерева або будь-який інший предмет – люди, які знаходяться під дашком, не постраждають. 

Скляні козирки і навіси під ключ

Одна з переваг компанії – виготовлення конструкцій зі скла та нержавійки в форматі “під ключ”. Це означає, що всі етапи робіт проводять фахівці Metkov, не делегуючи їх спеціалістам інших підрядників. Таким чином ми точно знаємо, що кожен елемент конструкції – найвищої якості. 

Як проводиться робота? Спочатку спеціалісти Metkov підбирають разом з замовником модель дашка і проводять розрахунки.. Це необхідно, адже конструкція повинна витримувати снігове і дощове навантаження, зберігати цілісність під тиском механічних дій. Вона повинна відповідати за розмірами і формою параметрам споруди, до якої буде зафіксована. Всі ці і багато інших нюансів Metkov враховує при підборі навісів і виготовленні конструкцій.