14:37 / 12.11.2015 Шоу-биз

Допрем'єрний показ вистави "Гостя" зібрав рекордну кількільсть еліти!

В понеділок, 9 листопада в Театрі ім. Івана Франка відбувся ексклюзивний допрем'єрний показ вистави «Гостя» за мотивами оповідання Еріка-Емманюеля Шмітта.

На гру актриси Олени Лавренюк, народної артистки України Лариси Руснак, володаря премії «Київська Пектораль» Ахтема Сеітаблаєва, акторський дебют на театральній сцені Анатолія Анатоліча прийшов подивитися весь зірковий бомонд і безліч театральних критиків.
Гру акторів і особливий режисерський погляд Катерини Степанкової оцінили дуже високо.

Глядачі в кращих традиціях культових театральних постановок і сміялися, і плакали. Дія вистави відбувається у Франції в квартирі головної героїні. В один прекрасний день успішна журналістка Оділь, зауважує, що в її квартирі з'являється літня жінка. Дівчина викликає поліцію, намагається зрозуміти, хто ця особа. Але крім Оділь ніхто не бачить цю даму. З того дня життя Оділь перевертається з ніг на голову. Вистава торкається болючих соціальних тем.

Головну роль зіграла неймовірна актриса Олена Лавренюк, яка пізніше на прес-конференції зізналася:

- Для мене це дуже глибока тема. Діти іноді забувають про своїх батьків, хоча вони потребують уваги. У цьому напрямку я і рухалася, досліджуючи свою роль.

У виставі «Гостя» відбувся і дебют Анатолія Анатоліча. Він дуже органічно перевтілився в роль поліцейського:

- Для мене це велика честь стояти на одній сцені з такими акторами. Я єдиний непрофесійний актор в цьому спектаклі. Але за лаштунками і на репетиціях мене дуже підтримували. І мені дуже приємно, що я вніс свою лепту в успіх цього дійства. Спасибі колегам по сцені, і окреме спасибі за довіру продюсеру Нонні Кондрашовій.

У виставі зіграли Ахтем Сеітаблаєв, Олена Лавренюк, Анатолій Анатоліч, Лариса Руснак, Дмитро Суржиков, Олеся Власова, Дмитро Вівчарюк.

«Гостя» - це інтригуючий сюжет, паралелі між долями, психологічні монологи, що змусять замислитись. Вистава вже оповита особливою увагою публіки та обіцяє стати однією з найочікуваніших театральних прем'єр осені.

Після показу вистави відбулася прес-конференція з акторами й продюсером спектаклю «Гостя» Нонною Кондрашовою, яка розповіла про те, як з'явилася ідея вистави і про підбір акторського складу:
- Катерина Степанкова показала своє бачення розповіді Еріка-Емманюеля Шмітта. Мені дуже сподобалась драматургія, яку зуміла вибудувати режисер Катерина Степанкова. Я давно спостерігаю за Оленою Лавренюк і бачила в ній великий потенціал актриси давно. А після цієї великої ролі впевнилась, що не помилилась. Цікаво, що спочатку на місці головного героя мусив бути саме Ахтем Сеітаблаєв. Але до того як затвердити його кандидатуру, ми спробували ще кілька акторів, але тільки впевнились, що краще Ахтема нам не знайти. Що стосується дебюту Анатолія Анатоліча , театральна сцена – це його місце! 

Серед гостей допрем'єрного показу були: артисти Ірина Білик, Ольга Цибульська, Олександр Пономарьов, Діма Коляденко, Оксана Білозір, Віталій Козловський, Марія Бурмака, Міністр культури України Вячеслав Кириленко, Тереза Яценюк, Зоя Литвин, телеведучі Маша Єфросиніна, Катерина Осадча, Дмитро Комаров, Людмила Бабир, Марина Леончук, Олександр Андросов, Марія Орлова, Вікторія Батуі, Дмитро Слоссер, дизайнери Олена Бернацька, Оксана Караванська, Ольга Навроцька, засновники Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська, Володимир Нечипорук та інші.

 

ТЭГИ: