10:43 / 16.09.2024 Шоу-биз

Джастіна Тімберлейка засудили до громадських робіт за п'яне водіння

Фото: Джастін Тімберлейк

Суд штату Нью-Йорк визнав співака Джастіна Тімберлейка винним у керуванні автомобілем у п'яному вигляді. Артиста засудили до 25 годин громадських робіт і штрафу в $500 з доплатою $260, передає Associated Press.

Тімберлейк визнав провину, дію його прав водія призупинять на території штату Нью-Йорк на 90 днів. Він сам має впродовж року з дати винесення рішення обрати некомерційну організацію, де відпрацює 25 годин. Крім того, суд зобов'язав співака зробити публічну заяву про шкоду водіння напідпитку.

– Я хотів би сказати всім, хто бачить мене чи чує: навіть якщо ви випили один келих, не сідайте за кермо автомобіля. Є так багато альтернатив - зателефонуйте другу, викличте Uber, є багато програм для поїздок, візьміть таксі. Це помилка, яку я зробив, але я сподіваюся, що ті, хто дивиться і слухає прямо зараз, зможуть винести урок з цієї помилки, – каже співак.

Джастін Тімберлейк був затриманий у Саг-Харборі на сході Лонг-Айленду у червні. Артист відпочивав з друзями, після чого сів за кермо та проїхав під заборонний знак. За словами співака, він випив лише один келих "Мартіні", однак поліцейський, який його затримав, заявив, що у Тімберлейка були "скляні очі", від нього тхнуло алкоголем і він "ледь тримався на ногах".

Початкове звинувачення - водіння у нетверезому вигляді - загрожувало йому штрафом до $1000 та тюремним ув'язненням терміном до року. 

Колишній бойфренд Брітні Спірс - соліст гурту N'Sync, десятиразовий лауреат премії Grammy, володар чотирьох премій "Еммі" та безлічі інших нагород.

Крім музичної діяльності, Тімберлейк зіграв безліч ролей у кіно, як головних, так і другого плану. За оцінкою критиків, його найбільшою акторською роботою залишається образ підприємця Шона Паркера в біографічній драмі Девіда Фінчера "Соціальна мережа" (2010).

Підготував: Сергій Дага