12:56 / 16.09.2024 Шоу-биз

Фіналістку "Міс Швейцарія" задушив та розчленував у блендері чоловік (фото)

Фото: Крістіна Йоксимович з чоловіком Томасом

Чоловік фіналістки конкурсу краси "Міс Швейцарія" задушив її та розчленував у блендері. Останки 38-річної Крістіни Йоксимович знайшли неподалік міста Базель у Швейцарії у лютому. Про це пише New York Post.

Обвинуваченим у справі став її 41-річний чоловік Томас. У пари залишилося двоє спільних дітей.

З-під варти Томас подав апеляцію з проханням звільнити його, однак федеральний суд у Лозанні відхилив її. У постанові, на яку посилається видання BZ Bazel (не називаючи імен), повідомляється про виявлені у обвинуваченого "конкретні ознаки психічного захворювання".

У лютому Томас стверджував, що знайшов свою дружину вже мертвою і в паніці розчленував її в пральні. У березні він зізнався у вбивстві, але казав, що зробив це в рамках самозахисту - нібито загибла напала на нього з ножем.

Медична експертиза не виявила слідів оборони. Судові експерти дійшли висновку, що модель загинула від удушення, а потім її тіло розчленували у пральні лобзиком, ножем та садовими ножицями. Потім кілька частин тіла подрібнили блендером і розчинили у хімічній речовині.

Крістіна Йоксимович

Прокуратура повідомила, що обвинувачений раніше застосовував насильство до дружини, душив її, а ще показав "надзвичайно високий рівень злочинної енергії, байдужості та холоднокровності після вбивства своєї дружини".

Крістіна Йоксимович у 2003 році виграла конкурс "Міс Північно-Західна Швейцарія", а в 2007 - стала фіналісткою "Міс Швейцарії". Вона також заснувала тренерське та консалтингове агентство для моделей-початківців.

Підготував: Сергій Дага