21:42 / 13.07.2024 Шоу-биз

Емінем випустив перший за чотири роки альбом "The Death of Slim Shady"

Фото: Емінем

Реп-виконавець Емінем (Маршалл Мазерс) випустив перший за чотири роки музичний альбом під назвою "The Death of Slim Shady (Coup De Grace)". У дискографії музиканта він став 12-м. Продюсуванням альбому Eminem займався разом із Dr. Dre. Загалом представлено 19 треків.

За словами Емінема, альбом має концептуальний характер, тому слухати його слід від початку і до кінця, не зупиняючись на окремих композиціях. Відкриває альбом трек під назвою "Renaissance" (Відродження), останній "Somebody Save Me" (Хто-небудь, врятуйте мене), повідомляють рodrobnosti. 

У квітні Eminem опублікував тизер до "The Death of Slim Shady (Coup De Grace)", стилізований під true crime. У ньому кримінальний репортер пропонує відновити обставини загадкової смерті культового альтер его репера - Slim Shady.

Вперше Slim Shady з'явився на мініальбомі "Slim Shady EP" в 1997 році. Через два роки вийшов повноформатний альбом "The Slim Shady LP". Як пояснював сам репер, Slim Shady - це "злі думки, які спадають мені на думку і про які мені не варто було б думати".

У серпні 2021 року Кім Скотт, колишня дружина Емінема і мати його єдиної дочки, потрапила до лікарні після того, як намагалася накласти на себе руки.

Підготував: Сергій Дага