17:42 / 26.09.2024 Политика

Порошенку нагадали на день народження про 10 його найбільших провалів

За весь час перебування на державних посадах Петро Олексійович робив все можливе, щоб Україна опинилася абсолютно неготовою до вторгнення путіна: з розграбованою армією, знищеними добробатами, російською мовою та церквою, слабкою економікою, - політичний експерт Петро Олещук опублікував найбільш знакові факти з біографії Порошенка у його 59-й день народження.

Зокрема експерт в іронічній манері пригадав 10 фактів про очільника «Євросолідарності». Серед них: створення СДПУ (о) разом з Медведчуком, робота міністром економіки та закордонних справ в уряді Азарова-Януковича, знищення добробатів, провальний проєкт фортифікацій «Стіна», грабування армії разом зі Свинарчуками, розкрадання коштів на оборонних спорудах.

Окрім армії, експерт назвав провали Порошенка і за іншими напрямками. 

«Мова! Могучій руський язик не загине в Україні, поки ним спілкується Петро Олексійович, а його діти носять футболки з написом Russia. Віра! Щоб сподобатися Віктору Федоровичу, прихожанин РПЦ Порошенко записався в секцію паламарів Російської православної церкви і водив хресні ходи», - пише Олещук.

Серед інших звинувачень на адресу Порошенка: бізнес на газовій трубі із путіним, збагачення під час війни у 20 разів та входження в трійку олігархів, торгівля вугіллям із терористами з ОРДЛО.

«Врешті, це призвело до того, що орда напала. Путіну в якийсь момент здалося, що Україна в нього в кишені. Як всі ці роки був в кишені сивочолий лицемірний барига. Останній сьогодні святкує. Хто зна, може й путін привітає. Завжди ж вітав», - резюмує досягнення Порошенка Олещук.