22:33 / 01.09.2024 Политика

Депутатів закликають засекретити дані про підприємства ВПК

За ініціативою National Association of Ukrainian Defense Industries був розроблений законопроєкт про засекречування локації та даних про підприємства ВПК і внесений до Верховної Ради України народними депутатами Ігорем Фрісом, Сергієм Демченком та Володимиром Ватрасом.

Як повідомила NAUDI у фейсбук, законопроєкт дозволить прибрати з державних реєстрів локації підприємств шляхом внесення “контактної інформації” замість реальних адрес у 30-денний термін з дати набрання законом чинності.

“National Association of Ukrainian Defense Industries / NAUDI неодноразово піднімала питання засекречування локації та даних про підприємства ВПК.

За ініціативою NAUDI на спільній робочій групі парламенту, міністерств та відомств був розроблений відповідний законопроєкт, який внесений до Верховної Ради України народними депутатами Ігорем Фрісом, Сергієм Демченком та Володимиром Ватрасом”, – написали в NAUDI”.

“NAUDI дякує народним депутатам за ініціативу та закликає до якнайшвидшого ухвалення цього надважливого законопроєкту!” – звернулись в NAUDI до нардепів Верховної Ради.

Підготувала: Ніна Петрович

ТЭГИ: