09:08 / 22.07.2024 Политика

"Жорстке, але сильне рішення": Зеленський про відмову Байдена переобиратися

Ілюстративне фото з відкритих джерел  

Президент України Володимир Зеленський прокоментував відмову президента США Джо Байдена від переобрання на президентську посаду. Про це президент заявив у Х.

У своєму дописі Зеленський висловив вдячність Байдену за непохитну підтримку боротьби України за свободу. Він підкреслив, що ця підтримка, разом із сильною і двопартійною підтримкою у США, була і залишається критично важливою.

Президент України відзначив, що за останні роки було ухвалено багато сильних рішень, які запам'ятаються як сміливі кроки президента Байдена у відповідь на складні часи.

– Ми поважаємо сьогоднішнє жорстке, але сильне рішення. Завжди будемо вдячні за лідерство президента Байдена, - зазначив Зеленський.

Він підкреслив, що Байден підтримував Україну в найважчі моменти, допомагав запобігти окупації країни путіним і продовжував підтримувати протягом усієї війни.

На завершення посту Зеленський додав, що поточна ситуація в Україні і Європі залишається складною, і висловив надію, що сильне лідерство США не дозволить російській агресії досягти успіху або окупитися.

BAGNET нагадує, американський президент Джо Байден заявив, що виходить із президентських перегонів. Він також повідомив, що звернеться до громадян Сполучених Штатів пізніше цього тижня з більш детальною інформацією про своє рішення.

Підготував: Сергій Дага