15:09 / 14.05.2024 Одесса

В Одесі дівчину побив милицями працівник ТЦК

Ілюстративне фото з відкритих джерел 

Постраждала Антоніна Токмакова стверджує, що після звернення до відділку поліції, куди вона прийшла з друзями-хлопцями, їх протягом двох годин не випускали з відділку. А згодом — одного з товаришів затримали люди у формі. Закінчився інцидент — побиттям дівчини.

На своїй сторінці у соцмережах дівчина розповіла, що вона з трьома друзями прийшла в поліцію написати заяву на таксиста, який залив їх перцевим балоном в обличчя. У цей час до відділу зайшов військовий з милицями та представився співробітником ТЦК. Після написання заяви, за словами дівчини, її та хлопців протягом двох годин не випускали з відділку, повідомляє Київ24.

Згодом двох 19-річних хлопців відпустили, а третього — відмовились. Дівчина залишилась із ним. Тоді чоловік із милицею разом із двома військовими повідомили, що хлопця зараз повезуть в ТЦК “розбиратися”. Дівчина запитала, чи може вона поїхати за вказаною адресою разом зі своїм другом, на що їй відповіли ствердно.

Та потім, зі слів Токмакової, хлопця посадили в авто люди у військовій формі, а її саму не пустили. Тоді вона стала знімати на відео водія авто. У цей час із відділення поліції вибіг інший військовий і побив її милицею.

Тим часом в Одеському обласному ТЦК вже відреагували на інцидент. Пресслужба ТЦК повідомила, що за фактом події розпочато службову перевірку.

Підготував: Сергій Дага

ТЭГИ: