06:55 / 09.07.2024 Харьков

На Харківщині на міні підірвалися "Жигулі": загинули шість членів однієї родини

Фото: t.me/synegubov

На Харківщині на російській міні підірвався автомобіль з шістьма людьми. Загинули члени однієї родини з Харкова, у тому числі двоє дітей. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Родина їхала на легковому автомобілі на грунтовій дорозі у лісі біля 17-го цвинтаря в Харківському районі. 

Підрив автівки на ворожій міні, внаслідок чого попередньо загинули 53-річний чоловік, 64-річна жінка, жінка 25 років, хлопчик 5 років та 3-місячне немовля. 

Начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов уточнив, що загиблих шестеро.

Двомісячне немовля та п'ятирічний хлопчик з родиною загинули через російську міну. Харківська сім'я поверталася з дачі додому - на ґрунтовій дорозі в лісі їхня машина підірвалася на ворожій міні. Чоловік віз в "Жигулях" свою сестру з двома її дорослими дітьми та двома маленькими онуками.

"Водій вирішив скоротити дорогу від садового товариства до міста та неподалік окружної дороги звернув до лісу. Все сталося неподалік Циркунів, біля міського цвинтаря. Автівка підірвалася на ворожій, попередньо, протитанковій російській міні ТМ-62П і загорілася.

Вибух був такої сили, що людей розкидало з автомобіля в різні боки. Тіло старшого хлопчика сильно обгоріло, його дядька довелося збирати по фрагментах. А молодшу двомісячну дівчинку й досі не знайшли.

Для ідентифікації загиблих знадобиться аналіз ДНК. Слідчо-оперативна група продовжує роботу на місці, тривають пошуки",
- написав Болвінов.

Підготував: Сергій Дага