13:38 / 11.10.2024 Здоровье

Lotus Home та БФ "Квітна" презентували вірш до місяця боротьби з раком молочної залози

Кампанія створена з любов’ю, підтримкою, повагою до неймовірно сильних жінок.

Український бренд домашнього текстилю Lotus Home та Благодійний Фонд “Квітна” оголосили про спільну благодійну ініціативу в рамках місяця боротьби з раком молочної залози та презентували вірш-присвяту, авторкою якого стала поетеса Дар’я Лісіч.

Кампанія створена з любов’ю, підтримкою, повагою до неймовірно сильних жінок, які перенесли рак або знаходяться на етапі терапії. Головна мета проекту — підвищити обізнаність українок про важливість самообстеження та регулярної діагностики. А також допомогти тим жінкам, які прямо зараз ведуть свою боротьбу з захворюванням — 5% з продажів обраних одиниць на сайті Lotus Home, а також у магазині марки буде перераховано на потреби Благодійного Фонду “Квітна”.

Героїнями проєкту стали модель Аліна Мейєр, яка особисто зіштовхнулася з хворобою, пережила операцію з видалення молочних залоз та активно наголошує на необхідності чек-апів і уваги до свого здоров’я. Учасниці агенції дорослих моделей “Життєлюб” Саболдаш Оксана та Земцева Валентина, а також поетеса, активістка, феміністка та, безпосередньо, авторка спеціально створеного вірша, який став центром ролику — Дарʼя Лісіч:

“твої лінії, риси, приховані згини,

твоя плавність у рухах і сила в руках.

твій мʼякий силует під шарами тканини,

твої зморшки від сміху на теплих щоках”.

Щемке відео-маніфест демонструє невимовну силу, красу та ніжність жінок, що зіштовхнулись з випробуванням хворобою. Рожевий — про народження тебе нової, а також про м’якість і сентиментальність в усіх проявах і емоціях: у посмішці чи сумі; у заплутаному волоссі; у домашньому одязі чи завернутою у простирадло; зморшках; в  тілі, такому гарному і такому довершеному незважаючи на все, що воно переживає. 

“Рак молочної залози займає страшну лідируючу позицію серед онкологічних захворювань, і ми віримо, що кампанія приверне увагу жінок, які дотепер вагалися або переносили момент обстеження. А також висловить нашу підтримку всім тим жінкам, які своєю силою доводять, що діагноз — це просто діагноз, і з усім можна впоратись”, — додає команда Lotus Home.

Lotus Home — український бренд домашнього текстилю, що дарує емоційний комфорт та затишок вдома через якість та увагу до дрібниць.

Творці бренду взяли за основу необхідність створення особливих умов для комфортного облаштування побуту. Тому серед товарів можна знайти все, від ковдр та подушок до домашнього одягу. В асортименті також є простирадла, постільна білизна, рушники, інтер'єрні килими та багато іншого.

«КВІТНА» — Благодійний фонд з боротьби з раком молочної залози. Місія фонду — об’єднати зусилля і потенціал всього суспільства у боротьбі за здоров’я жінки.