19:30 / 04.10.2024 Происшествия

Депутатка від "Слуги народу" не змогла знайти схованку для своїх мільйонів (відео)

У депутатки Хмельницької обласної ради від партії "Слуга народу" Тетяни Крупи, яка керує МСЕК та її сина, ДБР знайшли майже 6 млн доларів США готівкою, брендові прикраси та коштовності. Родіна володіє десятками об'єктів нерухомості в Україні та за кордоном. На валютних закордонних рахунках родина має майже 2,3 млн доларів США.

"Крупа тиждень тому проголосувала ПРОТИ звернення облради до всіх державних органів щодо процесу обміну полонених. Як і вся фракція слуг", -  повідомив нардеп Володимир Ар'єв.

Крупа - головна лікарка Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи", має звання Заслуженого лікаря України.

Згідно з декларацією за 2023 рік за місцем основної роботи у МСЕК вона отримала 597 300 гривень. Серед інших доходів – понад 15 мільйонів гривень та 70 тисяч доларів готівкою.

Чоловік депутатки - колишній керівник Держаудитслужби Володимир Крупа. Син - – начальник Пенсійного фонду України у Хмельницькій області Олександр Крупа.

На оприлюдненому ДБР відео син керівниці МСЕК приліг на ліжко, куди правоохоронці поклали вилучену готівку, і гладив купюри. Українці відреагували на ці кадри хвилею мемів.

Підготувала: Ніна Петрович