07:14 / 27.09.2024 Происшествия

На Запоріжжі ворог готується до наступу, під Приютним збираються штурмовики, – ОУВ "Таврія"

Ілюстративне фото з відкритих джерел 

російські війська готуються до активізації бойових дій у Запорізькій області. Туди до лінії бойового зіткнення перекидають по дві - тисячі ворожих вояків щотижня. Штурмовики збираються біля населеного пункту Приютне. Про це в ефірі телемарафону розповів речник ОУВ "Таврія" Владислав Волошин.

"На Півдні ситуація не така гаряча, як на Сході, проте, дійсно, противник готується до того, щоб почати активізацію своїх бойових дій. Зокрема за даними нашої розвідки у районі Приютного росіяни збирають особовий склад штурмових груп, проводять з ними заняття і готуються для того, щоб розпочати штурмові дії. 

Крім того, за даними нашої розвідки, з автомобільної бази резерву Південного округу росії були отримані 25 автомобілів "баггі". Це такі автомобілі, які використовуються для того, щоб по бездоріжжю швидко долати місцевість  і проводити такі штурми. 

Саме тому можна зробити висновок, що окупанти готуються до того, щоб активізувати свої наступи, свої штурми саме на Запоріжжі...

По-перше, не лише активізувати для того, щоб мати якесь просування вглиб української території, а для того, щоб мати якісь успіхи на цьому напрямку. Тому що на Півдні росіяни успіху не мають. Тому будуть активізовуватись саме тут, на цьому напрямку...

Росіяни дійсно збільшують кількість своїх сил і засобів, це дійсно так, проте це не настільки багато, щоб казати, що йде якесь накопичення для найшвидшого проведення бойових дій, наступів. Йде приблизно в тиждень дві-три, до п'яти тисяч особового складу. Приблизно таке нарощення", - розповів Владислав Волошин.

Підготував: Сергій Дага