23:29 / 24.07.2024 Происшествия

Ворог кинув нові сили та озброєння на Покровський напрямок

Рашисти на Покровський напрямок кидають останні ресурси повідомив начальник служби зв'язків із громадськістю 110-ї ОМБР імені генерал-хорунжого Марка Безручка Іван Сєкач, в етері телеканалу "Еспресо".

"Покровський напрямок залишається одним із найважчих на фронті. Ворог має завдання захопити Донецьку область. Росіяни намагаються просунутися до траси на Краматорськ. Противник розуміє своє завдання і вкладає багато ресурсів. Росіяни виконують до 40-50 штурмів на день. Перевага росіян - це кількість особового складу. Наразі ворог використовує техніки менше, але на Покровський напрямок зайшли свіжі поповнення. Скоріш за все, це десантні війська РФ. Тому що вони мають БМП-3, "Тигри" та інше нове озброєння, яке раніше росіяни не використовували", - зауважив Сєкач.

За словами начальника служби зв'язків з громадськістю 110-ї ОМБР імені генерал-хорунжого Марка Безручка, росіяни на Донеччині бережуть техніку, бо її залишилось небагато.

"Стара техніка в них також закінчується, її треба ремонтувати. Зараз росіяни кидають останні ресурси. Противник намагається якомога більше захопити територій, щоб мати позиції для перемовин. Росіяни платять за це велику ціну. Багато особового складу РФ знищується, але вони йдуть ва-банк. До осені вони продовжуватимуть створювати максимально складну ситуацію", - наголосив Сєкач.

Підготувала: Ніна Петрович